Creatieve workshop dag

Op zaterdag 6 april aanstaande organiseer ik mijn tweede gezellige en creatieve workshop dag in Rheden. Deze dag is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om, samen met anderen, creatief bezig te zijn. Ik wil je dan ook van harte uitnodigen voor deze dag!

creatieve workshopdag

Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met papier en stempelen! Voor de kaarten/projecten die er tijdens deze creatieve workshop dag gemaakt gaan worden gebruiken we de mooie en op elkaar afgestemde producten van Stampin’Up! ®. Dit zullen producten zijn uit de Lente-/Zomercatalogus. Deze vind je hier.

Stampin' Up! voorjaarscatalogus

Kosten:

De kosten van deze dag bedragen € 42,50. Hiervoor krijg je:
• Een goed gevuld materiaalpakket met Stampin’ Up! ® producten die gebruikt gaan worden om de kaarten/projecten van deze dag te maken.
• Een welkomstgeschenkje
• Uitgebreide uitleg op papier van de projecten die we deze dag gaan maken
• Koffie/thee met wat lekkers
• Tussen de middag een eenvoudige lunch

De tijd is van 10.30 – 16.00 uur en de workshop dag vindt plaats in Het Dorpshuis in Rheden, Mr. B. van Leeuwenplein 3. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en er is in de directe omgeving voldoende parkeerruimte.

Creatieve workshopdag

Aanmelding:

Je kan je nu al aanmelden voor deze dag . Stuur dan een mail naar info@frederiquevanrumpt.nl met als onderwerp: creatieve workshopdag. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 maart.

Begin maart ontvang je dan een mail met betalingsgegevens. Annuleer je je aanmelding na 15 maart en heb je betaald: dan ontvang je het workshoppakket per post na 6 april tenzij je iemand anders hebt die jouw plaats overneemt.

In dit bericht en ook in dit bericht kun je nalezen hoe de vorige creatieve workshop dag is geweest! Ik hoop je (weer) te zien op zaterdag 6 april!

Heb je vragen? Stuur dan gerust een mail of bericht!

Tot de volgende keer, maak er n mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *