Ladies Night Driel

Afgelopen donderdag, 19 april, stond ik op de Ladies Night in Driel. In een eerder bericht heb ik al de cadeautjes laten zien die in de Goodiebags zaten voor de eerste 75 bezoekers die een kaartje kochten. Dat waren leuke felroze tassen geworden. Vrijwel iedere standhouder had een bijdrage geleverd. Ook voor de loterij had ik een pakketje gemaakt; dat bericht vind je hier. Ik had deze avond de hulp van Mariëlle (zij maakte ook onderstaande foto); dank je wel Mariëlle! Op de achtergrond, op het podium, zie je de prijzentafel voor de loterij.

Ladies Night Driel

Naast het promoten van Stampin’Up! verkocht ik deze avond ook mijn zelfgemaakte kaarten en presentjes. Ook had ik een mini-workshop met de stempelsets Watercolor words en Flower Shop en de Pansy punch voorbereid, waarbij geïnteresseerden een verjaardagskaart konden maken.

Ik had eerst 3 verschillende versies gemaakt maar het was praktischer om maar 1 kleurencombinatie te gebruiken in verband met het maken van de workshoppakketjes. Op mijn facebookpagina Kaarten en Kadootjes had ik mijn volgers gevraagd welke kaart het zou worden voor de workshop. Ik laat hieronder de 3 verschillende kaarten zien.

Stampin'Up! Flower Shop en Pansy punch 1

Dit is de eerste kaart die ik had gemaakt. Ik heb bij deze kaart gekozen voor de kleuren Lemon Lime Twist en Melon Mambo. Hoe ik de kaart opgebouwd heb kun je in het bericht over de Stampin’Up! Creative Stamping Challenge lezen.

Stampin'Up! Flower Shop en Pansy punch 3

De kleuren voor de tweede kaart zijn Powder Pink en Pool Party. Voor de derde kaart heb ik Berry Burst en Old Olive gekozen.

Stampin'Up! Flower Shop en Pansy punch 2

Deze laatste kleurcombinatie is het uiteindelijk geworden! Ik had 12 workshoppakketjes voorbereid; in het zakje zaten de Berry Burst kaartbasis, het Old Olive en Whisper White cardstock, 3 Tutti-frutti Adhesive-Backed Sequins en het Berry Burst lint.

Helaas hebben Mariëlle en ik een rustige, maar wel heel gezellige avond gehad; ik heb dus nog wat workshoppakketjes over. Wil jij zo’n pakketje ontvangen? Stuur dan een mailtje met je naam en adresgegevens naar frederiquevanrumpt@gmail.com met als onderwerp ‘workshoppakketje’ en ik stuur hem naar je toe. De stempelafdrukken zitten er uiteraard niet bij; daar kun je dus je eigen draai aan geven. En het zou leuk zijn als je me een mailtje stuurt als de kaart klaar is!

De gebruikte stempelsets Flower Shop en Watercolor Words en de Pansy punch gaan helaas per 1 juni (zolang de voorraad strekt) verdwijnen uit het aanbod van Stampin’Up!. Wil je deze artikelen nog graag aanschaffen stuur me dan een mailtje; ik help je graag verder!

Tot de volgende keer, maak er een mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *