Stampin’ Up! workshop Femmes Vitalis

Afgelopen maart werd ik benaderd of ik op vrijdag 7 december een Stampin’ Up! workshop wilde geven aan een groep dames van Femmes Vitalis. Dit is een groep van ongeveer 18 dames uit Rheden en omgeving die eens in de 6-7 weken iets leuks met elkaar doen zoals naar een museum, een boekbespreking, een wandeling en op 7 december dus een workshop. Mijn agenda was in maart nog zo goed als leeg voor december dus uiteraard heb ik toegezegd; superleuk om te doen!

In september heb ik overleg gehad met het bestuur en hebben we gezamenlijk besloten wat de dames zouden gaan maken. Het werd een pizzadoosje met kaartjes en enveloppen en een Kraft box als cadeauverpakking. Aangezien ik niet wist hoe veel ervaring de dames hadden op knutselgebied had ik besloten om veel voor te bereiden, mede omdat we maar 1,5 – 2 uur de tijd zouden hebben.

Op de linker foto zie je de stapeltjes wit cardstock voor de kaartjes die in de pizzaboxen zouden komen en op de rechter foto zie je de materiaalpakketten liggen; voor iedereen 1. Ik word altijd zo blij van het aanzicht van stapeltjes en pakketten :-)! Alle gebruikte producten van deze ochtend vind je onder aan dit bericht.

Op de ochtend zelf kreeg ik hulp van Mariëlle en Laurette, dank jullie wel dames! Aan de ene kant van de zaal stonden de tafels aan elkaar met 15 zitplaatsen (er waren een aantal afmeldingen) en voor iedereen lag er een vel gridpaper (zeg maar een soort kladpapier), een materiaalpakket, een beschrijving van de projecten en uiteraard een gastencadeautje klaar.

Aan de andere kant van de zaal lagen alle stempelsets, de ponsen, de inkt en de stampin scrubs (voor het reinigen van de stempels) klaar. Hier hebben Mariëlle en Laurette de dames van Femmes Vitalis uitstekend geholpen. Ondertussen liep ik heen en weer om assistentie en uitleg te geven waar het nodig was.Stampin' Up! workshop

 

Pizzabox met kaartjes en enveloppen

Stampin' Up! mini pizzabox

Dit project is ook gemaakt op de Creatieve workshop dag op 24 november jongstleden; de berichten over deze dag vind je in dit bericht en in dit bericht. Al het cardstock en dessinpapier was op maat aangeleverd dus de dames van Femmes Vitalis mochten aan de slag met plakken, stempelen, ponsen en weer plakken. Het was leuk om te zien dat ieder een eigen draai aan de projecten gaf.

Stampin' Up! mini pizzabox

Zoals je hierboven ziet was iedereen druk bezig, tussen door ook genietend van koffie en thee en lekkere cake en gevulde speculaas.

Het tweede project was het ‘aankleden’ van een Kraft box, leuk om een cadeautje, cadeaubon of geld in te doen met de Kerst. Zelf had ik dit project gemaakt tijdens een teammiddag van mijn teamleider Hélène en het voor deze ochtend aangepast met andere dessinpapier en andere kleuren inkt.

Kraft box

Stampin" Up! Kraft box

Stampin' Up! Kraft box

Ook dit project viel in goede aarde bij de dames en om 12 uur was vrijwel iedereen ook klaar met de projecten, een goede timing dus!

Wil je ook een keer met een groepje een workshop organiseren of bijwonen? Neem dan contact met mij op via info@frederiquevanrumpt.nl dan kunnen we samen iets plannen!

Tot de volgende keer! Maak er een mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

Gebruikte producten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *