Stampin’Up! Creative Stamping Challenge #003

Afgelopen weekend ben ik bezig geweest met het maken van verschillende kaartjes voor een Stampin’Up! mini-workshop op de Ladies Night in Driel aanstaande donderdagavond. Ik heb hiervoor een ontwerp van Pip Todman van Queen Pip Cards gebruikt. Zij is een Engelse SU-demo en maakt hele mooie kaarten en projecten.

En aangezien ik ook nog mee wilde doen aan de challenge van Kaylee van Es en Hélène den Breejen (Creative Stamping Challenge) heb ik het kaartje ook meteen gemaakt in de kleuren voor de challenge.

Stampin'Up! Creative Stamping Challenge

Hierboven zie je waar het gemaakte kaartje of project aan moest voldoen: gebruik de kleuren Melon Mambo, Crushed Curry en Sahara Sand; volgens mij mag je ook nog zwart en wit toevoegen.

Stampin'Up! Flower Shop en Pansy Punch

Voor mijn kaartje heb ik de Stampin’Up! stempelset ‘Flower Shop’ gebruikt en de bijbehorende Pansy Punch. Weet je trouwens dat er een handig filmpje op You Tube te vinden is over het uitlijnen van deze stempels voor het gebruik in de pons? Het is een filmpje van Sam Donald (Pootles Papercraft) en je kunt het hier vinden.

De Flowershop bundel gaat helaas ook niet mee naar de nieuwe catalogus; wil je hem nog bestellen laat het mij dan weten; de stempels en pons zijn nog verkrijgbaar tot 31 mei (zolang de voorraad strekt). Ik verzorg je bestelling graag; op mijn bestelpagina vind je meer info.

Stampin'Up! Flower Shop en Pansy Punch creative challenge 3

Dit is het kaartje geworden! Allereerst heb ik op Crumb Cake cardstock de tekst ‘Hooray’ gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt. De tekst komt uit de stempelset ‘Watercolor Words’ (€ 32,–, 11 photopolymeer stempels, blz. 136 jaarcatalogus) en is helaas ook nog maar verkrijgbaar tot en met 31 mei.

Daarna heb ik meerdere bloemen gestempeld met Melon Mambo inkt. Door de bloem een aantal keren te stempelen zonder deze opnieuw te beïnkten krijg je verschillende kleurschakeringen. Het bestempelde cardstock heb ik op een mat van Crushed Curry geplakt en daarna heb ik er een stukje Mini Chevron lint omheen gedaan in de kleur Crushed Curry. Van nog een stukje van dit lint heb ik een strikje gemaakt en dit op het vastgeplakte lint geplakt. Ik had ook nog een losse bloem gestempeld met Melon Mambo op Sahara Sand cardstock en deze uitgeponst met de Pansy Punch. Deze heb ik, met een dimensional, verhoogd opgeplakt op de kaart.

Tot slot dit geheel op een basiskaart van Melon Mambo geplakt en er nog wat Tutti-frutti sequins in de kleur Berry Burst op geplakt; deze sequins met een gluedotje er al achter vind je in de voorjaarscatalogus op blz. 29 en kosten € 8,50 voor 250 sequins in 5 kleuren.

Zo, dit kaartje kan ik straks uploaden om mee te doen aan de Challenge! Wil je ook meedoen? Dat kan nog tot 25 april!

Tot de volgende keer, maak er een mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *