Stampin’ Up! bestellen

Sinds 3 juni kun je bij mij ook online shoppen via mijn persoonlijke Stampin’ Up! website . Betaling in mijn online-shop kan vooralsnog alleen met betaling via creditcard.

Wil jij graag de producten van Stampin’ Up! via mail bestellen? Ik verzorg dit graag voor je! Onderaan dit bericht kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Catalogus:

Wil je een kijkje nemen in de online-catalogus? Deze is op deze pagina te bekijken. Wil je liever een papieren exemplaar? Deze stuur ik je graag toe; de kosten bedragen 10 euro inclusief verzendkosten. Je ontvangt dan de Stampin’ Up! jaarcatalogus, de Stampin’ Up! beginnersbrochure en mijn, zelf samengestelde, brochure met de Nederlandste stempelsets uit de jaarcatalogus 2020-2021.

Plaats je binnen een maand na ontvangst van de catalogi een bestelling van minimaal 50 euro dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je bestelling.

Klanten die in een bepaalde periode voorafgaand aan de lancering van een nieuwe catalogus een bestelling bij mij hebben geplaatst van minimaal 25 euro ontvangen de nieuwe catalogus automatisch.

Stampin’ Up! bestellen:

Je kunt een mail sturen naar info@frederiquevanrumpt.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer (niet verplicht)
  • De bestelnummers van de producten of ( als je de bestelnummers niet weet)
    de naam van de producten met zo nodig aanvullende informatie
  • Als ik je bestelling ontvangen heb stuur ik je zo snel mogelijk het totaalbedrag van je bestelling door (bedrag bestelling + 5,95 verzendkosten) en de betalingsgegevens. Betaling kan via Tikkie of bankoverschrijving.
  • Zodra je betaling binnen is plaats ik de bestelling bij Stampin’ Up! en deze wordt (in het algemeen) binnen 3-5 werkdagen rechtstreeks bij je thuis bezorgd door UPS.

Stampin'Up! producten bestellen

Stampin’ rewards: gratis producten

Is je bestelling meer dan € 200,–? Dan mag je voor 10 % van het bestelbedrag aan gratis producten aan je bestelling toevoegen. Je mag ook samen met een aantal vriendinnen bestellen om aan dat bedrag te komen.

Startpakket:

Startpakket:
Is je wensenlijst erg lang? Dan kun je overwegen om het starterspakket aan te schaffen; je mag dan voor € 175,– aan producten uitzoeken en betaalt daar € 129,– voor. Ik verwelkom je graag in mijn team! Wil je meer info hierover laat het me gerust weten. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen met betrekking tot het startpakket. Op deze pagina kun je er meer over lezen.