Stampin’ Up! Workshops agenda

Creatieve workshops:

Stampin' Up! creatieve workshop

Ik geef in 2019 Stampin’ Up! workshops op:

– De eerste woensdagochtend van de maand Koffie en Kaart van 10.30 – 11.30

– De derde donderdagavond van iedere maand van 19.30 – 21.30

Locatie:
De workshops vinden bij mij thuis plaats, Gasthuisbouwing 11 in Rheden. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.
Algemene informatie:
De workshops zijn bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt.
De workshops vinden plaats bij mij thuis; er zijn 8 plekjes beschikbaar. De kosten van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.
Het zou fijn zijn als je zelf je Stampin’ Trimmer / snijmachine mee kunt nemen.
Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen maar dit is uiteraard geen verplichting!
Neem je iemand mee naar een workshop die nog niet eerder bij mijn workshops aanwezig is geweest dan ontvang je beide € 2,50 korting op de workshop!
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) een workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Aanmelden:
Aanmelden voor mijn Stampin’ Up! workshops is alleen mogelijk via mail: info@frederiquevanrumpt.nl

Data:

Woensdagochtend 4 september: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 19 september: Ben jij op zoek naar een leuke creatieve hobby nu het herfst-winterseizoen weer nadert? Vind jij het leuk om kennis te maken met de producten van Stampin’ Up! ? Dan is deze workshop zeker geschikt voor jou! Uiteraard is het ook een leuke workshop voor diegenen die al meer ervaring hebben :-)!

We maken 4 kaartjes voor verschillende gelegenheden met een kant en klaar bijpassend klein doosje (de mini-pizzabox van Stampin’ Up!).
We gebruiken de stempelset Hoot Hoot Hooray; deze staat niet in de jaarcatalogus maar wel in de speciale beginners-brochure die op 4 juni is verschenen.

De kosten zijn € 12,50: inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Aanmelden is mogelijk tot en met 12 september i.v.m. het bestellen van de materialen.

Woensdagochtend 2 oktober: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 17 oktober:

Zaterdag 2 november: Creatieve workshopdag, 10.30 – 16.00. Nadere info volgt.

Woensdagochtend 6 november: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 21 november:

Woensdagochtend 4 december: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 19 december: