Stampin’ Up! Workshops agenda

Creatieve workshops:

Stampin' Up! creatieve workshop

Ik geef in 2019 Stampin’ Up! workshops op:
– De eerste donderdagavond van iedere maand van 19.30 – 21.30
– De derde woensdagochtend van de maand Koffie en Kaart van 10.30 – 11.30

Stampin'Up! workshop

Locatie:

De workshops vinden bij mij thuis plaats, Gasthuisbouwing 11 in Rheden. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.

Algemene informatie:

De workshops zijn bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt.

De workshops vinden plaats bij mij thuis; er zijn 8 plekjes beschikbaar. De kosten  van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.
Het zou fijn zijn als je zelf je Stampin’ Trimmer / snijmachine mee kunt nemen.
Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen maar dit is uiteraard geen verplichting!

Neem je iemand mee naar een workshop die nog niet eerder bij mijn workshops aanwezig is geweest dan ontvang je beide € 2,50 korting op de workshop!

Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) een workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Aanmelden:

Aanmelden voor mijn Stampin’ Up! workshops is alleen mogelijk via mail: info@frederiquevanrumpt.nl

Data:

Woensdagmiddag 6 februari: van 13.30 -15.30 een kinderworkshop (6 – 12 jaar) met als thema Valentijn

Donderdagavond 7 februari: 19.30 – 22.00 uur, workshop One Sheet Wonder. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met 1 vel dessinpapier, gekleurd cardstock en een pakje van 20 notecards met bijpassende enveloppen. Door het dessinpapier op een bepaalde wijze te snijden maken we ongeveer 10 kaarten. De kosten voor deze avond zijn € 15,00 inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Graag zelf je snijapparaat meenemen. Aanmelden UITERLIJK MAANDAG 28 JANUARI i.v.m. het bestellen van de materialen. Voor deze workshop vraag ik een vooruitbetaling van € 7,50; te voldoen via bank of contant.

Wil je deze workshop graag volgen maar dan op een ochtend of middag laat het me dan weten; dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Woensdagochtend 20 februari: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 7 maart: 19.30 – 21.30, Workshop Incredible Like you Project kit. Tijdens deze workshop maken we 4 x 2 kaarten uit de Incredible Like You project kit (pagina 21 lente-/zomer catalogus). We gebruiken o.a. voor geprinte kaartbases, een mat van laser-cut papier, verschillende soorten embellishments en bijpassend bakers twine. Alles is voorgesneden, je hoeft alleen nog de kaarten samen te stellen en tekst te stempelen. Ik zorg voor de stempelset, de inkt, koffie/thee en wat lekkers! De kosten zijn € 17,50. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 25 februari. Je ontvang na je aanmelding van mij een Ideal-betalingslink om je aanmelding definitief te maken. Dit in verband met het bestellen van de materialen.

Woensdagochtend 20 maart: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 4 april: in verband met de workshop dag van zaterdag 6 april komt deze avond te vervallen

Zaterdag 6 april Creatieve Workshop dag: Deze dag is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om, samen met anderen, creatief bezig te zijn. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met papier en stempelen! Voor de kaarten/projecten die er deze dag gemaakt gaan worden gebruiken we de mooie en op elkaar afgestemde producten van Stampin’Up! ®.
De kosten van deze dag bedragen € 42,50. Hiervoor krijg je:
• Een goed gevuld materiaalpakket met Stampin’Up! ® producten
• Een welkomstgeschenkje
• Uitgebreide uitleg op papier van de projecten die we deze dag gaan maken
• Koffie/thee met wat lekkers
• Tussen de middag een eenvoudige lunch
De tijd is van 10.30 – 16.00 uur en de workshop dag vindt plaats in Het Dorpshuis in Rheden, Mr. B. van Leeuwenplein 3.
Je kan je nu al aanmelden voor deze dag . Stuur dan een mail naar info@frederiquevanrumpt.nl met als onderwerp: creatieve workshopdag. Begin maart ontvang je dan een mail met betalingsgegevens. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 maart. Annuleer je je aanmelding na 15 maart en heb je betaald: dan ontvang je het workshoppakket per post na 6 april tenzij je iemand anders hebt die jouw plaats overneemt.
Heb je vragen? Stuur dan gerust een mail of bericht!

Woensdagochtend 17 april: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Woensdagmiddag 24 april: van 13.30 -15.30 een kinderworkshop (6 – 12 jaar) met als thema Moederdag

Donderdagavond 2 mei: onder voorbehoud

Woensdagochtend 15 mei: onder voorbehoud: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 6 juni:

Woensdagmiddag 12 juni: van 13.30 -15.30 een kinderworkshop (6 – 12 jaar) met als thema Vaderdag.

Woensdagochtend 19 juni: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Voor alle Stampin’ Up! workshops geldt dat ze voor iedereen zijn te volgen, ook met weinig of geen ervaring!
Beschik je zelf over een papiersnijder, snijmesje e.d. dan zou het fijn zijn als je dat mee kunt nemen .
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) deze workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.