Stampin’ Up! Workshops agenda

Creatieve workshops:

Stampin' Up! creatieve workshop

Ik geef in 2019 Stampin’ Up! workshops op:
– De eerste donderdagavond van iedere maand van 19.30 – 21.30
– De derde woensdagochtend van de maand Koffie en Kaart van 10.30 – 11.30

Stampin'Up! workshop

Locatie:

De workshops vinden bij mij thuis plaats, Gasthuisbouwing 11 in Rheden. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.

Algemene informatie:

De workshops zijn bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt.

De workshops vinden plaats bij mij thuis; er zijn 8 plekjes beschikbaar. De kosten  van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.
Het zou fijn zijn als je zelf je Stampin’ Trimmer / snijmachine mee kunt nemen.
Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen maar dit is uiteraard geen verplichting!

Neem je iemand mee naar een workshop die nog niet eerder bij mijn workshops aanwezig is geweest dan ontvang je beide € 2,50 korting op de workshop!

Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) een workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Aanmelden:

Aanmelden voor mijn Stampin’ Up! workshops is alleen mogelijk via mail: info@frederiquevanrumpt.nl

Data:

 

Woensdagochtend 17 april: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Woensdagmiddag 24 april: van 13.30 -15.30 een kinderworkshop (6 – 12 jaar) met als thema Moederdag

In de maand mei is er geen workshopavond en geen Koffie en Kaart i.v.m. vakantie.

Donderdagavond 6 juni:

Woensdagmiddag 12 juni: van 13.30 -15.30 een kinderworkshop (6 – 12 jaar) met als thema Vaderdag.

Woensdagochtend 19 juni: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Voor alle Stampin’ Up! workshops geldt dat ze voor iedereen zijn te volgen, ook met weinig of geen ervaring!
Beschik je zelf over een papiersnijder, snijmesje e.d. dan zou het fijn zijn als je dat mee kunt nemen .
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) deze workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.