Stampin’Up-Workshop agenda

Creatieve workshops:

Ik geef Stampin’Up! workshops op:
– De eerste donderdagavond van iedere maand (bij mij thuis)
– De tweede woensdagochtend van de maand (in het Dorpshuis Rheden)
– De derde woensdagochtend van de maand Koffie en Kaart (bij mij thuis)

Stampin'Up! workshop

Locatie:

De workshops vinden bij mij thuis plaats of in het Dorpshuis Rheden, Mr. B. van Leeuwenplein 3. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.

Aanmelden:

Aanmelden voor de workshops is mogelijk via het contactformulier.

Datums:

Woensdagochtend 23 mei: 1 weekje later dan normaal i.v.m. vakantie, Koffie en Kaart van 11.00 – 12.00, kosten 4 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers. We maken een kaart in een bepaalde vorm, met een bepaalde stempelset of met een bepaald thema.

Donderdagavond 7 juni: workshop bij mij thuis; nadere info volgt.

Woensdagochtend 13 juni: workshop Dorpshuis Rheden; nadere info volgt.

Woensdagochtend 20 juni: Koffie en Kaart van 11.00 – 12.00, kosten 4 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers. We maken een kaart in een bepaalde vorm, met een bepaalde stempelset of met een bepaald thema.

In de maanden juli en augustus zijn er geen workshops gepland.
Voor alle workshops geldt dat ze voor iedereen zijn te volgen, ook met weinig of geen ervaring!
Beschik je zelf over een papiersnijder, snijmesje e.d. dan zou het fijn zijn als je dat mee kunt nemen .
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) deze workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.