Stampin’ Up! Workshops agenda

Creatieve workshops:

Stampin' Up! creatieve workshop

Ik geef in 2019 Stampin’ Up! workshops op:

– De eerste woensdagochtend van de maand Koffie en Kaart van 10.30 – 11.30

– De derde of vierde donderdagavond van iedere maand van 19.30 – 21.30

Locatie:
De workshops vinden bij mij thuis plaats, Gasthuisbouwing 11 in Rheden. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden.
Algemene informatie:
De workshops zijn bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt.
De workshops vinden plaats bij mij thuis; er zijn 8 plekjes beschikbaar. De kosten van de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.
Het zou fijn zijn als je zelf je Stampin’ Trimmer / snijmachine mee kunt nemen.
Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen maar dit is uiteraard geen verplichting!
Neem je iemand mee naar een workshop die nog niet eerder bij mijn workshops aanwezig is geweest dan ontvang je beide € 2,50 korting op de workshop!
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) een workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Aanmelden:
Aanmelden voor mijn Stampin’ Up! workshops is alleen mogelijk via mail: info@frederiquevanrumpt.nl

Data:

Woensdagochtend 2 oktober: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 17 oktober: vervalt i.v.m. herfstvakantie en creatieve workshopdag op zaterdag 2 november.

Zaterdag 2 november: Creatieve workshopdag, 10.30 – 16.00. Samen met mijn teamgenootje Daniëlle van (Danielle Kassing – Stamp Along) organiseer ik deze workshopdag in Het Dorpshuis in Rheden; mijn derde alweer! Deze dag maken wij een aantal projecten met de prachtige producten uit de najaars-/wintercatalogus van Stampin’ Up!

De kosten voor deze dag bedragen € 40,=. Hiervoor krijg je :
– Een goedgevuld materiaalpakket met Stampin’ Up!® producten die gebruikt gaan worden om de
kaarten/projecten van deze dag te maken.
– Een welkomstgeschenkje
– Uitgebreide uitleg op papier van de projecten
– Het gebruik van de benodigde Stampin’ Up! materialen om de producten te kunnen maken. Denk
hierbij aan de stempelsets, ponsen, stansen en inkt.
– Koffie/thee met wat lekkers
– Tussen de middag een eenvoudige lunch

Kom jij ook? Geef je dan nu op via onderstaande link; aanmelden is mogelijk tot en met 15 oktober. Na inschrijving ontvang je een mail met betalingsgegevens.

Aanmeldformulier Creatieve Workshopdag

Woensdagochtend 6 november: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 28 november: Deze avond maken we maar liefst 20 kerstkaarten waarbij geen enkele stempelafdruk aan te pas komt! Ideaal om je voorraad zelfgemaakte kerstkaarten aan te vullen en ook zeer geschikt voor beginners. Neem zelf je lijm, 3-d-kussentjes, schaar en eventueel snijapparaat mee en ik zorg voor de rest!

De kosten voor deze avond zijn € 26,50; hiervoor ontvang je een pakje Memories & More kaartjes én een pakje Kerst-notecards en enveloppen (deze producten kun je terugvinden in de herfst-/wintercatalogus op pagina 25). Uiteraard ontvang je ook een kopje koffie of thee met wat lekkers!.

Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 20 november; ook dient deze workshop vooraf betaald te worden. Dit i.v.m. het bestellen van de ‘Night Before Christmas Memories & More card pack’ en de ‘Night Before Christmas Memories & More cards & envelopes’.

Woensdagochtend 4 december: Koffie en Kaart, 10.30 – 12.00. Tijdens koffie en Kaart maken we een kaart met een bepaalde vorm of met een bepaald thema. Deze workshop is bestemd voor iedereen, het maakt niet uit of je net begint met stempelen of al de nodige ervaring hebt. De kosten van deze ochtend zijn € 5,00; dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en uiteraard een klein gastencadeautje.

Donderdagavond 19 december: