Uitschuifkaarten met Merci en de Stamparatus

Voor de zomervakantie ben ik met een aantal teamgenootjes uit eten geweest om het seizoen af te sluiten. Ik had voor hen een uitschuifkaart gemaakt met daar in een aantal Merci chocolaatjes. Hiervoor heb ik een tutorial van Janet Blaauw gebruikt. Zij gebruikt andere materialen maar het ontwerp leent zich prima voor het gebruiken van Stampin’ Up! producten. De Stamparatus, een nieuwe stempelhulp van Stampin’ Up!, heb ik ook voor deze kaarten gebruikt.

Voor het papier heb ik het Nature’s Poem dessinpapier gebruikt met het bijbehorende cardstockpakket en de bijpassende inktpads. Daar zitten 3  kleuren cardstock in die uitstekend bij het dessinpapier passen. Dat zijn in dit pakket de kleuren Petal Pink, Soft Suede en Tranquil Tide. Stampin’ Up! heeft bij alle papierlijnen zo’n bijbehorend cardstock pakket leverbaar; heel handig! In het pakket zitten 8 vellen per kleur.

Voor de teksten heb ik gekozen voor de Nederlandse stempelset ‘Bloemen zeggen meer’; dat vind ik een set waar ik van de teksten heel vrolijk word.

Omdat ik 9 uitschuifkaartjes wilde maken heb ik voor het stempelen van de teksten gebruik gemaakt van de Stamparatus. Een super handige tool om stempels precies op de juiste plek te kunnen stempelen. En mocht je de afdruk niet scherp genoeg vinden dan beïnkt je de stempel nog een keer en stempel je nog een keer; precies op de zelfde plek als de eerste keer.

 

Op het volgende filmpje wordt de Stamparatus duidelijk uitgelegd.

Binnenkort zal ik een uitgebreider blogbericht over de Stamparatus schrijven met wat meer voorbeelden.

Onder aan dit bericht vind je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt voor de uitschuifkaarten. Via de link in de afbeeldingen kom je in mijn online-shop terecht; je kunt daar direct je bestelling plaatsen als je dat wilt. Je hebt er wel een creditcard voor nodig. Uiteraard kun je je bestelling ook via de mail bij mij plaatsen; ik verzorg je bestelling graag!

Tot slot laat ik jullie nog het eindresultaat zien van de uitschuifkaarten. En, wil je zelf zoiets maken, bekijk dan het filmpje wat ik aan het begin van dit bericht neer heb gezet. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag!

Nature's Poem dessinpapier

Stamparatus

Stamparatus

Tot de volgende keer; maak er een mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

Productoverzicht 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *