We must Celebrate!

Vandaag vindt de maandelijkse facebook-hop van het Lovely Stampers team, waar ik deel van uitmaak, plaats. Vandaag staat deze hop in het teken van verjaardag: We Must Celebrate!

Stampin'Up! We Must Celebrate

Voor bovenstaand kaartje heb ik de stempelset ‘We Must Celebrate’ gebruikt. Deze set komt uit de voorjaarscatalogus en heb ik pas kortgeleden aangeschaft. Helaas gaat deze set niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus dus heb ik deze maar snel gebruikt voor de facebookhop. Hij is te leuk om ongebruikt in de kast te laten staan!

Allereerst heb ik de 4 vrolijke vriendjes gestempeld met Memento Tuxedo Black op Whisper White cardstock. Daarna heb ik ze ingekleurd met de Stampin’ Blends; de gebruikte kleuren zijn Pink Pirouette, Crumb Cake, Smoky Slate en Bronze. Ook heb ik nog wat versiersels boven de afbeelding gestempeld en ingekleurd. Daarna de afbeelding op maat gesneden.

Voor de basis van de kaart heb ik een vel A4 Whisper White cardstock, met de korte kant naar boven, door midden gesneden. Vervolgens gerild, met de lange zijde bovenaan, op 14,8 cm.

Voor de keuze van het dessinpapier ben ik uitgegaan van de kleur Pink Pirouette; in het dessinpapier Whole Lot of Lovely zit de kleur Powder Pink, ook een roze teint, en dat vond ik wel mooi bij de ingekleurde afbeelding passen. Deze serie papier is het dus geworden.

Bovenop de basiskaart zit een mat van 14,3 bij 10 cm in de kleur Crushed Curry; deze gele kleur komt ook voor in het dessinpapier. Vervolgens nog 2 maal een mat dessinpapier en dit heb ik een beetje scheef opgeplakt om een beetje een speels effect te verkrijgen. Als laatste mat de afbeelding met de ingekleurde vriendjes.

De tekst ‘Happy Birthday’ komt ook uit de set ‘We Must Celebrate’ en heb ik op Whisper White cardstock gestempeld met Memento Tuxedo Black. Daarna er een banner van gesneden/geknipt en eenzelfde banner uit Crushed Curry cardstock. Dit op elkaar geplakt, een strikje er om heen met Basic Black Baker’s Twine en dit geheel met dimensionals op de kaart geplakt. Tot slot nog wat Rhinestones; een beetje bling past wel bij een verjaardag!

ik ben beniewd wat jullie van het kaartje vinden en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Tot de volgende keer, maak er een mooie dag van vandaag!

Groetjes, Frederique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *