Weekendje weg!

Afgelopen week liet ik jullie de kaart zien die ik voor Dick, mijn man, had gemaakt voor zijn 65e verjaardag. Heb je dat bericht gemist: hier is de kaart met het Wood Textures dessinpapier nog een keer:

Stampin'Up! wood Textures dessinpapier

Uiteraard kreeg hij ook een cadeau: 2 kaarten voor de musical ‘Soldaat van Oranje’! Deze musical draait al 10 jaar en steeds zeiden we “daar moeten we echt eens heen” maar het kwam er steeds maar niet van; herkenbaar? Dus voor zijn verjaardag had ik 2 kaarten besteld en gelukkig mocht ik mee op het tweede ticket :-)!

Er moest wel een leuke verpakking gemaakt worden voor de kaartjes dus ik heb het Stampin’ Up! Envelop Punch Board gebruikt om een mooie envelop te maken voor de 2 A4-tjes. In het Tea Room specialty dessinpapier zit een vel met als hoofdkleur Calypso Coral; dat paste redelijk bij de kleur van de afbeelding van ‘Soldaat van Oranje’ en daar heb ik de envelop dan ook van gemaakt.

Stampin' Up! envelop punch board

Ook de kleur zwart kwam voor in de afbeelding en met de Large Letters framelits heb ik het woord ‘ticket’ uit gestanst en een vraagteken. Want het was natuurlijk een vraag waar het ticket voor was hihi.

En: Dick (en ik uiteraard ook) was blij met het cadeau!

Afgelopen zaterdag, de 25e,  zijn we naar de Theaterhangar in Katwijk geweest en we hebben genoten van de prachtige musical; zeer indrukwekkend. En we hadden een kraambezoek op de zondag afgesproken in Den Haag dus we hebben er een weekendje weg van gemaakt!

We hadden in Noordwijk een hotelovernachting geboekt en daar zijn we naar toegereden na afloop van de musical. Heerlijk op het strand gelopen en gegeten en na een toch wel vermoeiende dag in het hotel geslapen. Na een ontbijt bij een strandtent, buiten op het terras in een heerlijk zonnetje, zijn we naar Den Haag gereden.

Sander en Linda hebben in juli een prachtig klein meisje gekregen, Leila, en daar zijn we op kraamvisite geweest. Met uiteraard een cadeautje, verpakt in een zelf gemaakt cadeau-tasje. Daar zal ik deze week wat meer van laten zien!

Voor nu een kleine collage van ons weekend; we hebben het heerlijk gehad!

Weekendje weg

Maak er een mooie dag van vandaag en tot de volgende keer!

Groetjes, Frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *